Asztrológiában a legrosszabb marketingje a 12. háznak van. Az összes vele kapcsolatos írás életfeladatokról, terhekről, áldozatvállalásról, bezártságról, magányról szól. Pedig van egy szebb oldala is, ahol a gondolatok valósággá válnak...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Először jársz itt?

Üdvözlő ajándékcsomag
Korábbi bejegyzések

 

Személyre szóló
és egyéb kiadványok:

Születési horoszkóp
Területi Asztrológia

Megvalósító csomag

Siker 12 lépésben

Időzítés

 

NAGY tudás, kicsi áron:
(otthoni tanulásra!)

Asztrológia tanfolyam
Asztronumerológia

Mesterfogások #1

Adottságok modul

Életterületek modul

Tranzitok modul

Szinasztria modul


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vitaminokban partnerünk:

 

Természetből. Neked!

A varázslatos 12. ház

2012-09-20 15:13 / Szerző: Buzsáki Gábor

Asztrológiában a legrosszabb marketingje a 12. háznak van. Az összes vele kapcsolatos írás életfeladatokról, terhekről, áldozatvállalásról, bezártságról, magányról szól. Pedig van egy szebb oldala is, ahol a gondolatok valósággá válnak...

A 12. ház a Halak jegyével analóg - így a megfoghatatlan Neptunusz fennhatósága alá tartozik. A Neptunusz egyik hatása, hogy bizonyos dolgokat a semmiből, egyszerűen csak valóra vált. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a gondolatokat teremtő erővel ruházza fel.

Mivel ugyanez történik a 12. házban is, ezért ez az a ház, ahol a gondolataidnak teremtő hatásuk van. Hogy miről lenne érdemes álmodoznod, azt a születési horoszkópod dönti el, pontosabban a 12. házad.


Lássuk!

A 12. házban kétféle valóra váltható álmot különböztetünk meg: amiről beszélsz és amit magadban tartasz.

Képletedben a 12. ház uralkodó bolygója jelzi azt az álmot, amiről a külvilág előtt is gyakran említést teszel. A házban lévő bolygók viszont azokat, amelyekről senkinek nem beszélsz.

A 12. ház uralkodó bolygója ott váltja valóra a gondolataid, ahol a képletedben áll. A házban lévő bolygók pedig az általuk uralt házakban:

 

 

12. ház - Asztropatika

 A példa képletben jól látható, hogy a 12. ház a Bika jegy végén kezdődik. Vagyis a ház uralkodó bolygója a Vénusz: a 8. házban áll, így a képlet tulajdonosának álmai a 8. házzal kapcsolatba hozható területeken válnak jó esélyekkel valóra.

A házban egyetlen bolygó: a Hold áll, amely az I. ház ura. Ezért a képlet tulajdonosának a megjelenésével, az önbizalmával, egyszóval önmagával kapcsolatban lehetnek, illetve vannak is álmai.

Vagyis a képlet tulajdonosának két területen válhatnak - csodával határos módon - valóra az álmai: az I. és a 8. házban. (A többi, más házakkal kapcsolatos álmainál nem számíthat csodákra!)


Tehát,
ott tartunk, hogy kétféle álom létezik.


Hogy a CSODA veled is megtörténjen, először is nézd meg, hogy a 12. házad uralkodója melyik házban áll. (Ha a 12. házad a Skorpió jegyében kezdődik akkor csak a Plútót, ha a Vízöntőben akkor csak az Uránuszt, ha a Halakban akkor csak a Neptunuszt vedd figyelembe!)

Az érintett házzal kapcsolatos területeken fogalmazz meg minél több álmot. Ugyanezt kell tenned azokban a házakban is, amelyek uralkodói a 12. házadban állnak.

Álmaid elsősorban az érintett házakra korlátozd, itt ugyanis esélyed van arra, hogy közülük jó néhány valóra váljon.


“Több bolygó is áll a 12. házamban..”

A bolygók által uralt valamennyi házban érdemes álmodoznod! Már csak azért is, mert az érintett házak mindegyikében legalább egy-egy álmod valóra válik!


“Nincs bolygó a 12. házamban..”

Nehogy elkeseredj! Ebben az esetben a “varázserő” egyetlen házra koncentrálódik, méghozzá arra, ahol az uralkodó áll. Vagyis az adott területen igazán nagy CSODÁKAT érhetsz el!  


“A 12. házam uralkodója a 12. házban áll..”

A teremtő gondolatok Kánaánja! Ebben az esetben az élet bármelyik területén álmodozhatsz.

 

Segítségként a 12 ház:

Az I. ház a bemutatkozás háza. E házon keresztül mutatod meg a külvilágnak a képességeid, a karaktered, a megjelenésed, esetenként az álarcaid.
 
A 2. ház a pénz háza. Meghatározza miként viszonyulsz a biztonsághoz az anyagi és egyéb javakhoz. Minden olyat szimbolizál, amit önmagad tulajdonának tekintesz.
 
A 3. ház határozza meg a kommunikációs képességeid - akár írásban, akár beszédben történjen is az. Alapfokú tanulmányaidon túl megmutatja kisebb utazásaid, testvéreidhez, szomszédaidhoz, illetve a közvetlen környezetedhez fűződő kapcsolataid.
 
A IV. házhoz tartozik az otthon, a család és többek között az eredet. Megvilágíthatja a szüleidről alkotott véleményed, szűkebb családi kapcsolataid, a múlthoz és az emlékekhez való viszonyod. Az ingatlan ügyeiden túl feltárja az idős korod jellegzetességeit is.
 
Az 5. ház szimbolizálja az életed örömeit. Beletartozik minden, ami örömet okoz neked, legyen az a gyermeked vagy akár a szerelmed. A kreativitás, a kockázatvállalás, a játékok (szerencsejátékok is), a szórakozások mind ebbe a házba tartoznak.
 
A 6. ház megmutatja egészségi állapotod, szerzett vagy öröklött betegségeid, valamint a tested ápolását. Egészséged mellett rávilágít a mindennapi kenyérkereső munkádra, munkakörülményeidre, tűrő- és alkalmazkodóképességedre. A kisállatokhoz való kötödésed is erre a házra vezethető vissza.
 
A VII. ház értelmezésénél az emberi kapcsolataid kerülnek a középpontba. Úgymint az első házasságod, a társulásaid, vagy akár a nyílt ellenségeid. Szerződéseid, szövetségeseid, valamint a bírósági ügyeid szintén ez a ház képviseli.
 
A 8. ház képvisel minden olyat, amiről nem szívesen beszélsz. Ilyen lehet az elmúlás vagy akár a szexualitás is.  Mindezeken túl, e ház képviseli a komolyabb műtéteid, a más pénzét (öröklés), a nagyobb befektetéseid, egyszóval a titkaid.
 
A 9. ház a filozófiai nézeted mutatja meg. Életszemléleteden és a joghoz való viszonyodon túl, rávilágít a külföldi és a szellemi (könyvek) utazásaidra, főiskolai vagy akár egyetemi tanulmányaidra, esetenként a második házasságodra.
 
A X. ház a becsvágy, a törekvés, a pályafutás és a karrier háza. Általa feltérképezheted miként befolyásol téged a felelősség vagy akár a hatalom - ha azt rád ruházzák. Az elérhető céljaidon túl, megmutatja kapcsolatod a szüleiddel.

A 11. ház képviseli a pártfogóid, a barátaid, a vágyaid és a reményeid. Vagyis ez a ház képviseli a jövőbe vetett terveid.
 
A 12. ház a visszavonulások és a valóság elöli menekülés háza. A nyilvánosságtól való elszigetelődést, a valódi titkokat, a névtelenséget, az áldozatvállalást, a káros szenvedélyeket, a mások szolgálatát és a zárt intézményeket e ház képviseli. És...

most már tudod, hogy egyes álmaid - csodával határos módon történő - beteljesülését is!

 

Úgyhogy ne félj NAGYOKAT álmodni, - az érintett házaidban semmiképp!

 


VIP tag vagy? Szólj hozzá Te is!
Erika szerint:
2012.09.20 15:23
Kedves Gábor!
Nagyon érdekes a cikked. Nekem a 12. ház ura, a Merkúr a X. házban, a Halakban van és mindig vágytam magas beosztásra, amely sikerült is. Sajnos amikor a X. házas Kos Napomra ért az Uránusz-Plutó kvadrát akkor kirúgtak, de reménykedek abban, hogy nemsokára ismét beindul a karrierem. Köszi. Erika
Timi szerint:
2012.09.20 15:26
Kedves Gábor :) Nekem a 12. házam az Ikrekben van, az uralkodó bolygója pedig az 5. házamban. Akkor nekem az élet örömeiben kell nagyot álmodnom ? vagy esetleg szerencsejátékban? Igazából az 5. házamban 5 bolygó található, jupiter-Neptunusz-Merkur-Nap-Vénusz. Írtad jó előbb, hogy ha a tranzit Jupiter retrográd akkor csak ámít, és csalóka dolgokat hoz. Itt a 12. házas érintettségnél mi várható?
Melinda szerint:
2012.09.20 15:28
Kedves Gábor,
ha a Felszálló-holdcsomópont, a Lilith, vagy esetleg a Chiron áll ebben a házban, akkor az nem számít?
Köszönöm!
Timi szerint:
2012.09.20 15:30
Kedves Gábor :) Nekem a 12. házam az Ikrekben van, az uralkodó bolygója pedig az 5. házamban. Akkor nekem az élet örömeiben kell nagyot álmodnom ? vagy esetleg szerencsejátékban? Igazából az 5. házamban 5 bolygó található, jupiter-Neptunusz-Merkur-Nap-Vénusz. Írtad jó előbb, hogy ha a tranzit Jupiter retrográd akkor csak ámít, és csalóka dolgokat hoz. Itt a 12. házas érintettségnél mi várható?
Edit szerint:
2012.09.20 15:32
Hajrá Gábor! Le a szemellenzőkkel! respect.
Mária szerint:
2012.09.20 15:33
Köszi Gábor! Akkor ez azt jelenti, hogy végre láthatok egy kis reménysugarat munka és pénz terén? Tényleg történhetne valami pozitív dolog most már az életemben, mert úgy érzem, belerokkanok. Remélem, jól olvastam a képletem. Üdv, Mara
Katalin szerint:
2012.09.20 15:34
Kedves Gábor! Kérlek szépen segíts. 12. házam a Vízöntőben kezdődik és egészen a Kos elejéig tart. Tehát a Halak bezárt jegy most pedig itt tartózkodik a Neptunusz. Uránuszom az 5. házban székel. Ebben az esetben milyen álmok valóra váltásában reménykedhetek? És persze mikor? Válaszodat előre is nagyon szépen köszönöm.
Sné,Ildikó szerint:
2012.09.20 15:35
Sziasztok!Oroszlán 12-es ház,benne az Uránusz,mely radix 6-os házam ura.12-es házam ura a 11-ben.Értelmezhetem úgy,hogy mások szolgálata?Gyerekkorom óta vonz az asztrológia,tanultam,szeretném folytatni a tanulást.Örülnék neki,ha folytathatnám!:-))
Sné,Ildikó szerint:
2012.09.20 15:38
Sziasztok!Oroszlán 12-es ház,benne az Uránusz,mely radix 6-os házam ura.12-es házam ura a 11-ben.Értelmezhetem úgy,hogy mások szolgálata?Gyerekkorom óta vonz az asztrológia,tanultam,szeretném folytatni a tanulást.Örülnék neki,ha folytathatnám!:-))
Georgina szerint:
2012.09.20 15:39
Kedves Gábor! Az én 12.házamban van (Rák jegyben kezdődik középen) a Nap, a merkur, a Pluto és a Szaturnusz,a Hold pedig a Kos jegyében a 9.házban. Akkor majdnem mindenről álmodozhatok??? Köszönöm:Georgina
Marianna szerint:
2012.09.20 15:41
Szia Gábor! Nagyon érdekes a cikked mint mindig.Nekem a 12.ház nyilasban jupiter asc is itt van én valyon mire számithatok mert álmok azok vannak,ugy érzem ha most nem sikerül több lehetőségem nem nagyon lesz .
Marianna szerint:
2012.09.20 15:42
Ha lehetőséged van kérlek válaszolj.Köszönettel:Marianna

Lívia szerint:
2012.09.20 15:44
Kedves Gábor!
Nekem a 12-s házban nincs semmim. A 12-s házam a Halakban kezdődik, a Halak uralkodója pedig a Neptunusz, ami a 7-s házamban van, ami a Skorpióban kezdődik. Tehát a Neptunuszt kell néznem.
Párkapcsolati nehezítettség?
Egész eddig életemben nehéz volt megélnem a párkapcsolataim. Most várjam csodát :)..és egy igazán klassz párkapcsolatot a vele járó minden jóval? :)
Enikő szerint:
2012.09.20 15:49
Kedves Gábor!

Vártam már nagyon a bejegyzésed, mivel nekem a Napom (Oroszlánban) és a Merkúrom (Rákban) van ott, a férjemnek pedig a Nap-Szaturnusz együtállásban, Merkur, Vénusz is, s mindez Oroszlánban , nagyon -nagyon kíváncsi voltam a cikkedre. De be kell vallanom egy kicsit többet vártam tőle. :) Remélem nem haragszol meg rám. Szerintem a 12.ház megér egy sokkal bővebb kifejtést, főleg a bonyolultsága miatt. Persze értem, Te egy újfajta megközelítéssel jöttél :), és tetszett is a cikked, de sajnos az információ éhségemet továbbra sem csillapította:(

Szeretettel: Nixie
Kati szerint:
2012.09.20 15:50
Sziasztok!
12. házamban (Skorpió) csak a Szaturnusz áll. A Bakban viszont, amelynek ura lenne, nem kezdődik házam, az teljes egészében a 2. házamban van. A Plútó viszont a 9. házban. Most akkor álmodozhatok a nehézségekről?
Sné,Ildikó szerint:
2012.09.20 15:50
Sziasztok!Oroszlán 12-es ház,benne az Uránusz,mely radix 6-os házam ura.12-es házam ura a 11-ben.Értelmezhetem úgy,hogy mások szolgálata?Gyerekkorom óta vonz az asztrológia,tanultam,szeretném folytatni a tanulást.Örülnék neki,ha folytathatnám!:-))
Szilvi szerint:
2012.09.20 15:51
Szia Gábor!
Tetszik a cikk, két kérdésem lenne: annak a jegynek, amelyben kezdődik a ház,jelen esetben az ikreknek (kommunikáció, stb) annak is van minőségbeli jelentősége? A másik mi a helyzet az uralkodó fényszögeivel? Köszi Szilvi
Sné,Ildikó szerint:
2012.09.20 15:52
Miért dupláz?Csak egyszer írtam:-))
Lívia szerint:
2012.09.20 15:54
Kedves Gábor!
Nekem a 12-s házban nincs semmim. A 12-s házam a Halakban kezdődik, a Halak uralkodója pedig a Neptunusz, ami a 7-s házamban van, ami a Skorpióban kezdődik. Tehát a Neptunuszt kell néznem.
Párkapcsolati nehezítettség?
Egész eddig életemben nehéz volt megélnem a párkapcsolataim. Most várjam csodát :)..és egy igazán klassz párkapcsolatot a vele járó minden jóval? :)
Zsuzsanna szerint:
2012.09.20 15:57
Kedves Gábor!
nekem a 12-ik házam a Szűz jegyében kezdődik, melynek uralkodó bolygólya Merkur.Nos ez a bolygó az Ikrek jegyében a 9. házban van, akkor itt sikeres kapcsolatom teljesülhet be?, mert álmodozok rendesen. Az hogy az Ikrek uralkodója szintén a Merkur, erősíti-e az esélyemet? Ezenkívül még itt van a Merkur mellett a 9. házban a Nap, Jupiter is. Esélyem?
Köszönettel Zsuzsy
Éva szerint:
2012.09.20 15:59
Sajnos nekem fogalmam sincs hogy tudom megnézni, milyen bolygó áll a 12.házamban.:(
Ezeknek a dolgoknak az értelmezéséhez valószínűleg nektek előképzettségetek van.
Sajnos egy laikus de roppantul érdeklődő nem tud követni Gábor.
Gabriella Tünde szerint:
2012.09.20 16:03
Szia Gábor!
Nagyon jól sikerült a mostani bejegyzésed, nagyon jól értelmezhető!
12 házam a Nyilasban, a Jupiterem a nagyméretű 2 házamban van. én eddig másról álmodoztam de ezentúl elkezdek egy telitalálatos szelvényről álmodozni vagy arról, hogy megálmodjam a nyerő számokat:))
Nagyon szép napot!
Erika szerint:
2012.09.20 16:08
Kedves Gabiella Tünde!

Nem akarom a Gábor kenyerét elvenni, de akkor kéne a lottó ötösről álmodoznod, ha az 5. házadban lenne a 12. ház ura, mert az a szerencsejátékok háza.
Erika
Sné,Ildikó szerint:
2012.09.20 16:11
Miért dupláz?Csak egyszer írtam:-))
Lívia szerint:
2012.09.20 16:17
Kedves Gábor!
Nekem a 12-s házban nincs semmim. A 12-s házam a Halakban kezdődik, a Halak uralkodója pedig a Neptunusz, ami a 7-s házamban van, ami a Skorpióban kezdődik. Tehát a Neptunuszt kell néznem.
Párkapcsolati nehezítettség?
Egész eddig életemben nehéz volt megélnem a párkapcsolataim. Most várjam csodát :)..és egy igazán klassz párkapcsolatot a vele járó minden jóval? :)
Ákos szerint:
2012.09.20 16:18
Gábor,ha esetleg arról lehetne pár szót ejteni,hogy mi van akkor ha a 12. ház uralkodója egybeesik a napjeggyel,ez mennyiben befolyásolja a dolgokat? Valamint ha egy bolygó retrográd mozgásban van.
Enikő szerint:
2012.09.20 16:20
Kedves Gábor!

Vártam már nagyon a bejegyzésed, mivel nekem a Napom (Oroszlánban) és a Merkúrom (Rákban) van ott, a férjemnek pedig a Nap-Szaturnusz együtállásban, Merkur, Vénusz is, s mindez Oroszlánban , nagyon -nagyon kíváncsi voltam a cikkedre. De be kell vallanom egy kicsit többet vártam tőle. :) Remélem nem haragszol meg rám. Szerintem a 12.ház megér egy sokkal bővebb kifejtést, főleg a bonyolultsága miatt. Persze értem, Te egy újfajta megközelítéssel jöttél :), és tetszett is a cikked, de sajnos az információ éhségemet továbbra sem csillapította:(

Szeretettel: Nixie
Szilvia szerint:
2012.09.20 16:26
Gabriella Tünde :)
Segítesz Nekem is a megfejtésben?
Puszi: sz
Andrea szerint:
2012.09.20 16:26
Húú, ez nagyon jó. Négy házam is érintett ez ügyben :)
A 12. házam ura a 10. házban áll, és a 12-ben van a Vénuszom és a Merkúrom is.
A Merkúr a 2. és a 11. ház uram, míg a Vénusz a 3. és a 10. ház ura. Tehát a 10. ház duplám is érdekelve van. Ez bizony érdekes, mert ha van valami amire soha nem vágytam, az bizony a karrier :)) Ilyenkor mi van?
A Szaturnuszom a 11. házban van, 2 fokkal a 12. ház kezdete előtt. Valahol azt olvastam, hogy ilyen esetben, ezt már a következő, tehát ez esetben a 12. házhoz kell számítani. Ez tényleg így van?
Andrea szerint:
2012.09.20 16:29
Húú, ez nagyon jó. Négy házam is érintett ez ügyben :)
A 12. házam ura a 10. házban áll, és a 12-ben van a Vénuszom és a Merkúrom is.
A Merkúr a 2. és a 11. ház uram, míg a Vénusz a 3. és a 10. ház ura. Tehát a 10. ház duplám is érdekelve van. Ez bizony érdekes, mert ha van valami amire soha nem vágytam, az bizony a karrier :)) Ilyenkor mi van?
A Szaturnuszom a 11. házban van, 2 fokkal a 12. ház kezdete előtt. Valahol azt olvastam, hogy ilyen esetben, ezt már a következő, tehát ez esetben a 12. házhoz kell számítani. Ez tényleg így van?
Réka szerint:
2012.09.20 16:48
Kedves Gábor!

Tényleg a 12. házról mindig csak szörnyűségeket hallani, olvasni...

A 12-es házam az Oroszlánban kezdődik, és az oroszlán Napom is szépen ott csücsül ebben a házban...(No, meg a Merkúrom is Szűz ascendens mellett...)

De a cikked most nagyon megnyugtatott!
Akkor csak győzzem a teremtő gondolatokat!:)

Köszönöm!

Réka
Csilla szerint:
2012.09.20 16:50
Kedves Gábor!

Számít-e a közrefogott jegy, ha az uralkodója otthon tartózkodik? Konkrétan, az óóriási 12. házam a Halak-tól a Bika-ig ér, azaz közrefogja a Kos-t, a Mars-sal (!), így hirtelen megörültem a teremtőerőmnek, de a következő pillanatban leesett, hogy a Neptunuszt kell néznem. Igen ám, de akkor a 12. házamban álló Mars a Kos-ban a 12. házamat gazdagítja, tehát az álmaim az álmaimmal kapcsolatban teljesülnek :D...?? (hab a tortán a Halak Nap :D)... Nálam álmodozóbbat... (pedig nem is :D)

Szeretettel üdvözöllek,
csilla
Ildikó szerint:
2012.09.20 16:55
Hehehe!
És akkor komolyan megszeretem a pincsiket és westy kutyákat, meg a hörcsögöket? Tényleg csoda lesz;-)
(nehogy valaki megsértődjön, csak viccelgetek! mondta a Halak, és elúszott)
Zsuzsi szerint:
2012.09.20 17:02
Nálam a 12. Házban a Jupiter áll rossz fényszögben a 8as házas Neptunusszal és szintén a 12. házban áll a Hold, ez viszont jó fényszögben a Neptunusszal. Hozzáértőktől kérdezném, hogy ez mi jelenthet akkor, ha tavaly kölcsön adtam vkinek egy nagyobb összeget és eddig nem adta vissza. Egyfolytában hiteget az illető, lehet rá esély hogy visszakapjam? Nagyon megköszönöm, ha valaki tud erre vmit mondani!
Csilla szerint:
2012.09.20 17:04
Lívia Kedves!

Szintén zenész ami a Halakban induló 12. házat és a VII. házban nyugvó Neptunuszt illeti... Lehet, hogy félreértettem, de Gábor épp álmaink valósággá válásának esélyeiről biztosított minket... ergo semmiképp sem párkapcsolati nehezítettség, hanem betoppan a herceg a fehér lovon :).
Nálam, ha valami, ez a terület biztosan rendben van, úgyhogy teljesen biztos vagyok a Te sikeredben is :)!! Hajrá!!!
Üdv., csilla
Gabriella Tünde szerint:
2012.09.20 17:04
Drága SZ:)
Írtam!
Puszi
Csilla szerint:
2012.09.20 17:05
Lívia Kedves!

Szintén zenész ami a Halakban induló 12. házat és a VII. házban nyugvó Neptunuszt illeti... Lehet, hogy félreértettem, de Gábor épp álmaink valósággá válásának esélyeiről biztosított minket... ergo semmiképp sem párkapcsolati nehezítettség, hanem betoppan a herceg a fehér lovon :).
Nálam, ha valami, ez a terület biztosan rendben van, úgyhogy teljesen biztos vagyok a Te sikeredben is :)!! Hajrá!!!
Üdv., csilla
Beáta szerint:
2012.09.20 17:12
Kedves Gábor!
Nekem a 12-es házam az ikrekben kezdődik a merkúr pedig a 11-es házban áll. A 12-es házban van a napom és az oroszlánban van a 2-es háza. Ez mit jelent? A pénznek szerepe van vagy lesz az életemben? Köszi. Beáta
Zsuzsi szerint:
2012.09.20 17:16
Most l?tom, hogy nem írtam meg az elôzô hsz-ben, hogy a 12. h?zam a halakban kezdôdik, melyben tal?lhat? a Jupiter és a Hold. Még egyszer köszönöm elôre, ha vki v?laszol..
Csilla szerint:
2012.09.20 17:16
Lívia Kedves!

Szintén zenész ami a Halakban induló 12. házat és a VII. házban nyugvó Neptunuszt illeti... Lehet, hogy félreértettem, de Gábor épp álmaink valósággá válásának esélyeiről biztosított minket... ergo semmiképp sem párkapcsolati nehezítettség, hanem betoppan a herceg a fehér lovon :).
Nálam, ha valami, ez a terület biztosan rendben van, úgyhogy teljesen biztos vagyok a Te sikeredben is :)!! Hajrá!!!
Üdv., csilla
Csilla szerint:
2012.09.20 17:18
csak egyszer küldtem, csak egyszer küldtem, mégis duplikál, mégis duplikál :)
Monika szerint:
2012.09.20 17:23
Ha a neptunusz az 1 es a 12-es hazban is megtalalhato,akkor megmutatom magam vagy vissza huzodok.1-es nyilas,12-es skorpio.Elore is koszi a valaszt
Csilla szerint:
2012.09.20 17:37
csak egyszer küldtem, csak egyszer küldtem, mégis duplikál, mégis duplikál :)
Lívia szerint:
2012.09.20 17:39
Kedves Csilla !
Lehet azért duplikált :) , hogy nyomatékosítson nekem. Bíznom kell.
Köszi
Üdv
Lívia
Lívia szerint:
2012.09.20 17:59
Kedves Csilla !
Lehet azért duplikált :) , hogy nyomatékosítson nekem. Bíznom kell.
Köszi
Üdv
Lívia
Tünde szerint:
2012.09.20 18:06
Megnéztem a képletemet és ez számomra jó hír! A 12.házam uralkodója a mérleg és a bolygója a vénusz. A Radixban ez a 6.házam. Pont az egészséggel és a munkával van gondom. Akkor igyekszem álmodni hogy meggyógyulok és lesz munkám. Viszont a skorpió is a 12.házamban kezdődik. Most megy át a szaturnusz a mérlegből a skorpióba. Ez jelenthet további akadályt? Üdv: Tünde
Judit szerint:
2012.09.20 18:10
Sziasztok! Nekem a 12 házamnál van a Neptunusz. Eddig: Oké. De a Neptunusz a Skorpió jegyben van, aminek a Plútó az uralkodó bolygója! Most akkor ez mit jelent??? Remélem, hogy : Megújulást /és nem halált/ ! Kérek szépen segitséget!!!!!
Katalin szerint:
2012.09.20 18:59
Judit, teljesen világos: amelyik házadban áll a Pluto és a Neptunusz, azt nézd. Nálam már működött többször is.
Izabella szerint:
2012.09.20 19:27
Kedves Gábor!

A párom képletében a 12. ház a Vízöntő jegyében kezdődik, az Uránusz a VII. házban áll. A 12. házban áll még a Mars, de a Kosban nincs házcsúcs, tehát bezárt jegy (Halak az asc., a 2. háza Bikában áll).
Így csak a VII. ház területén álmodozhat? :)
Móna szerint:
2012.09.20 19:53
köszönöm!

azt kérdezném, ha a 12. házban álló bolygó közbezárt jegyet ural, változtat-e a lehetőségen? AZ külön érdekes lehet (vagy nem :) ), ha a közbezárt jegy a 12-es házban van. Köszönöm válaszod.
Eszter szerint:
2012.09.20 19:55
Gábor, a nyolcadik házban hogyan válhatnak valóra a Hold jelképezte álmaim (12-es ház a Rákban)? csak akkor lehetek anya, ha valami más elmúlik az életemben? Vagy ilyenkor az nem számít, hogy milyen bolygó a 12-es ház uralkodója, csak az, hogy hol áll? 8-as háznál miről álmodozzak?
Andrea szerint:
2012.09.20 19:58
Kedves Gábor!
Ez az első olyan írás, ahol a 12-es házról valóban pozitív dolgokat olvastam. Van ennek valami köze ahhoz, hogy a Neptunusz nem rég lépett a halakba?
Lenne egy-két személyes kérdésem is... 6 bolygóm áll a 12-es házban (Nap, Hold, Vénusz, Mars, Merkúr és Szaturnusz). Egyszer valaki azt mondta, hogy így nem sok esélyem van arra, hogy az akaratomat érvényesíteni tudjam, az egyetlen mód, ha mások is azt akarják, amit én. Na most akkor mi a teendőm? Próbáljam elérni, hogy a környezetem is arról álmodozzon amiről én? Még egy kérdésem lenne... a ház csúcsán áll a Szaturnusz. Van ennek jelentősége az uralmi cserével kapcsolatban (bika napom és rák ascendensem van)?
Ha lenne időd válaszolni, azt előre is köszönöm!!
Andrea szerint:
2012.09.20 20:14
Kedves Gábor!
Ez az első olyan írás, ahol a 12-es házról valóban pozitív dolgokat olvastam. Van ennek valami köze ahhoz, hogy a Neptunusz nem rég lépett a halakba?
Lenne egy-két személyes kérdésem is... 6 bolygóm áll a 12-es házban (Nap, Hold, Vénusz, Mars, Merkúr és Szaturnusz). Egyszer valaki azt mondta, hogy így nem sok esélyem van arra, hogy az akaratomat érvényesíteni tudjam, az egyetlen mód, ha mások is azt akarják, amit én. Na most akkor mi a teendőm? Próbáljam elérni, hogy a környezetem is arról álmodozzon amiről én? Még egy kérdésem lenne... a ház csúcsán áll a Szaturnusz. Van ennek jelentősége az uralmi cserével kapcsolatban (bika napom és rák ascendensem van)?
Ha lenne időd válaszolni, azt előre is köszönöm!!
Anett szerint:
2012.09.20 20:15
Kedves Gábor illetve hozzáértő hozzászólók!

Hogyan tudom megnézni milyen bolygó áll a 12. házamban?
Andrea szerint:
2012.09.20 20:19
Most végiggondoltam és tényleg. Bár rengeteg nehézséggel kell mindig szembe néznem, de a sikereket sosem ott érem el, amiért próbálok kűzdeni, hanem csak úgy megjelennek.. érdekes.
Zita szerint:
2012.09.20 20:19
Szia Gábor!

12. házam uralkodó bolygója a Neptunusz a 8.házban áll, trigonban a Mars Merkúr együttállással ami az 5. ház csúcsával együttáll.Neked erről mi a véleményed? Puszi Zita
Andrea szerint:
2012.09.20 20:23
Most végiggondoltam és tényleg. Bár rengeteg nehézséggel kell mindig szembe néznem, de a sikereket sosem ott érem el, amiért próbálok kűzdeni, hanem csak úgy megjelennek.. érdekes.
Andrea szerint:
2012.09.20 20:24
Most végiggondoltam és tényleg. Bár rengeteg nehézséggel kell mindig szembe néznem, de a sikereket sosem ott érem el, amiért próbálok kűzdeni, hanem csak úgy megjelennek.. érdekes.
Ibolya szerint:
2012.09.20 20:48
Kedves Gábor!
Akkor az I-es ház az nem olyan önzős dolog? Összességében akkor akinek az I. háza érintet az saját magával kapcsolatban merjen nagyokat álmodni?
Ágnes szerint:
2012.09.20 20:55
Kedves Gábor! A 12. házzal kapcsolatban még nem találkoztam ilyen pozitív megközelítéssel, sőt egyáltalán nem. Érdekes, új, meglepő és a hiányzó láncszem az összefüggésekben. Az előző bejegyzésed nyomán írt 107 hozzászólást valószínűleg nem tudtad végigolvasni, ott tettem fel néhány szakmai kérdést a 12. házzal kapcsolatban, ezért itt nem kérdezem meg újra, hátha lesz időd megválaszolni később. A mostanihoz csak annyit, hogy bár nincs bolygó a 12. házamban!? ( vagy mégis? Erről kérdeztelek volna...) mégis van olyan álmom amiről senki nem tud. Akkor hogy is van ez? Mi az, amiről még tudnom kellene, hogy teljes legyen a kép? Üdv. Mági
ditke szerint:
2012.09.20 21:04
Kedves Gábor!
Nekem a 12-es ház az oroszlánban van az Uránusz tanyázik benne.
A Napom a 8-as házban van halakban ., és a 6os házam a vizöntő.Sajnos nem tudom össze hozni ezt az álmomat. Segítenél ebben? Köszönettel Ditke
Adrienne szerint:
2012.09.20 21:07
Katalin szerint:
2012.09.20 15:34
Nálam ugyanez a helyzet, és ugyanezt szeretném kérdezni...
viszont a Halakban álló Merkúr oppozícióban az 5. házas Uránusszal...
Az 5. ház a Rák legvégén kezdődik...
Korinna szerint:
2012.09.20 21:18
Szia Gábor!

Most már tökéletesen értem, hogy miért úgy alakultak a kapcsolataim, főleg a párkapcsolat terén, ahogy...a 12. házam a Bakban kezdődik, aminek ugye uralkodója a Szaturnusz, ami a VII. házban, a Szűzben van...az örökös félelem és kishitűség, hogy megérdemlem-e, elég jó vagyok-e a másiknak...ezek a csodás félelmek ...Köszönöm, hogy megérthettem és másképp kezelhetem! :) És igen, merek nagyokat álmodni! :D
Ágnes szerint:
2012.09.20 21:22
Anett! Szia. Azt csak akkor tudod megnézni, ha már megvan a saját horoszkóp képleted! Üdv. Mági
Adrienne szerint:
2012.09.20 21:54
Katalin szerint:
2012.09.20 15:34
Nálam ugyanez a helyzet, és ugyanezt szeretném kérdezni...
viszont a Halakban álló Merkúr oppozícióban az 5. házas Uránusszal...
Az 5. ház a Rák legvégén kezdődik...
Ágnes szerint:
2012.09.20 22:06
Zsuzsi! Szia. Nem vagyok szaki, de!! A jupiter a törvényességet is képviseli, de nem itt Nálad a 12.-ben! a titkok házában! Mert rossz kapcs.ban neptunnal: csalás és megtévesztés. Hold-Neptun harm.kapcs: illúzió, rózsaszin köd, hiszékenység. Téged alaposan rászedtek és ennyi idő után nem az asztrológiát kérdezgetném, hanem egy jó ügyvédet, hogy mit kéne tenni! Ne haragudj rám ha nyers voltam, de lehet ez kell ahhoz, hogy felébredj és cselekedj! Üdv. Mági
Hajnalka szerint:
2012.09.20 22:07
Kedves Gábor!
Ez nagyon izgi téma! :-)
Köszönöm multkori biztat? szavaid a szaturnusz csap?saival kapcsolatba...
Nos ezen ír?soddal kapcsolatban,mi a helyzet akkor ha a 12. h?zban az a bolyg? ?ll,aminek a hozz? rendelt h?z?ban a születési uralkod? bolyg? van ?
És fenyszögkapcsolatban van .
Vagyis 12.h?zban lévő ur?nusz,11. h?ban lévő jupiter,nyilas Ac,nap es hold a vizőntőben szextilben az uranuszal.skorpi? jegyevel indulva a11.h?z... Csak ezen ír?sod alapján én itt némi csavartérzek a dologban... És hogy megbonyolultabb legyen az egyes hazban ücsörög a neptun...
Hajnalka szerint:
2012.09.20 22:09
Hu....bocsanat kisse erdekesen kuldte el a szerver az irasom...mobilrol irtam ...hat remelem azert olvashato....
gabriella szerint:
2012.09.20 22:52
Szia,Gabor, csak annyit szeretnek kerdezni,hogyha a 12.hazam a rakban kezdodik,de nincs benne semmi bolygo,a rak uralkodoja a hold,ami nekem a 8.hazban a Halakban van ,pontosabban mit jelent ez szamomra,?koszi elore is a valaszodat udv gabi
Judit szerint:
2012.09.20 22:54
Kedves Gábor! Nekem a 12. házam a Bakban kezdődik, és nincsen benne bolygó. A Szaturnusz (Mérleg) a 8. házamban van, és itt van a Neptunusz (Mérleg) és a Mars (Skorpió) is. A 8. házam a Mérlegben kezdődik. Milyen álmaim lehetnek a 8-as házzal kapcsolatban? Sok műtétem volt, az örökségemből kitúrtak, mások pénze sem hozott szerencsét az üzleti életben, a szexszel kapcsolatban sincsenek jó tapasztalataim. Ezek után milyen csodákra számíthatok túl a 60. évemen?
Rita szerint:
2012.09.20 23:04
Kedves Gábor!

A 12-s házam a Bak jegyében kezdődik és itt van az uralkodó bolygója a Szaturnusz is. S a 11-s ház ura a Jupiter.Mire számíthatok az álmokkal kapcsolatban. Eddig azt tapasztaltam, hogy ugyan szeretek álmodozni, annál is inkább mivel halak a napjegyem. Viszont az álmaim sokszor csak álmok maradnak. Skorpió holdam van így az uralmi cserében többszörösen érintett vagyok, ha jól gondolom. Ez pozitívan, vagy milyen módon hat Rám. Válaszod előre is köszönöm.

További sok sikert kívánok!
Évi szerint:
2012.09.20 23:15
Kedves Gábor!
Köszönöm írásod, több csodára is magyarázatot adtál. Régebbi horoszkóp véleményezők szerint nekem egyáltalán nem is lehetne gyerekem, csoda, hogy vannak. Igaz, nehézségekkel és fájó kísérletekkel, de összejöttek álombeli fiaim, hála a 12. házban uralkodó Holdamnak. Mivel Uránusz a 12. házban tartózkodó másik bolygó, ezek után rábízom a titkos vágyam teljesítését az 5. házban :D
Nagyon jó, hogy a tájékoztatásaiddal reményteljes energiákkal töltesz fel minket! Köszi.
IBOLYA szerint:
2012.09.21 00:25
Nagyon izgalmas amikor meg tanulom ,hogyan nezzem meg...?
csébé szerint:
2012.09.21 00:50
Hello Gábor!
Kérlek válaszolj.
Most írok IDE először. Szóval 12-es házas Sat. a házam a skorpió jegyben kezdődik és végződik. Neptunusz a Bakban az első házban. Ebből mi jön ki?
Ildi szerint:
2012.09.21 08:33
Szia Gábor!
Tudom, hogy konkrét kérdésekre itt nem szeretsz válaszolni, de azzal teljesen tanácstalan vagyok, hogy a Plutó áll a 12. házban. Miről lehet ilyenkor nagyot álmodni?
Köszi, Ildi
Anikó szerint:
2012.09.21 09:34
Szia Gábor!
Nekem a 12-es házam a szűz jegyben kezdődik!
Ott a holdam és a és a felszálló holdcsomópontom!
Szerinted, mit jelent?
Imola szerint:
2012.09.21 10:03
Kedves Gábor!

Abban az esetben amikor egy bolygó ugyan a 12.házban van de az ASC tegelytől csak 4 fokra, akkor is értelmezed még 12. házas bolygójént?Sok asztrológus szerint ekkor már csak az 1 házra van hatása.Nekem a Neptunuszom áll így a 12. házban.

Válaszodat köszönöm,

Imola
Gabriella szerint:
2012.09.21 10:15
Kedves Gábor!
A 12.-dik házam teljesen a Szűz jegyben áll.A házban az Uránusz és a Plutó található.A Szűz uralkodó bolygója a Merkur.Ez a bolygó a 2.-dik házamban van, a Skorpió jegyében. A 2.-dik házban található még a Nap és a Neptunusz .Eddig eljútottam . Megmagyaráznád? Köszönöm!
Krisztina szerint:
2012.09.21 12:10
Nekem a 12 házam a Bak. Uralkodó bolygója a Szaturnusz a 6. házban. Nagyon szépen megvalósultak az álmaim a munka területén. 10éve nyugdíjas vagyok, szerinted most milyen analógia maradt hátra? Alárendelődés,betegség?(térdemet műtötték)Krisztina
Zsuzsi szerint:
2012.09.21 12:46
Kedves Mági! Köszi a választ!! Így teszek. :( Van ötleted esetleg arra, hogy mit nézzek a képletemben arra vonatkozólag, hogy visszakapom-e vmikor ezt a pénzt? Még egyszer köszi, hogy szántál rám idô! Sok sikert Neked! Üdv, Zsuzsi
Katalin szerint:
2012.09.21 13:20
Azt szeretném kérdezni,hogy ha 12 házam az rákban kezdődik és az oroszlánban végződik majdnem egyforma /távolságot ölel fel/akkor a 10és 11 házra kell koncentrálnom? vagy csak a 11-re ha nem tud válaszolni senki akkor álmodozom mindkettőről!! köszönöm
Ágnes szerint:
2012.09.21 16:37
Zsuzsi! Szia. Ha jogi útra tereled és tudod bizonyítani ( vmi szerződésféle a pénzről, vagy tanu, hogy átadtad a pénzt, akkor van esélyed visszakapni. Időbe telik. Lehet ügyvédi felszólítással kezdeni a riogatást...stb.) Ha nincs ilyen, akkor csak a jószerencsédben bízhatsz. Úgy viselkedtél mint egy bank és úgy kivitelezted mint egy jóbarát! A problémádon egy profi asztrológust kérdezz, mint pl. Gábort! Az életesemények című munkája is segíthed Neked! Én csak javasolni tudom, hogy mit nézz meg a képletedben. Nézd meg melyik jegyben van: 8.ház melyik az uralkodója és az melyik házban áll. Ugyanezt végigcsinálod a 2., 5., 11., házakkal és megnézed milyen fényszögekkel kapcsolódnak egymással. Persze jogi útnál a VII. is. Ha rokonnak adtál, akkor a 3. is. Ha a szerencsén múlik a pénzvisszakapás, akkor : 2., 5., 8., 11., ha jogi+VII. Ha titokban csináltad 12. is Szerintem. Laikus vagyok és autodidakta módon tanulmányozom az asztrológiát. Neked kell döntened és vállalni a következményeket! Üdv. Mági
Ágnes szerint:
2012.09.21 16:45
Zsuzsi! A tranzitok is fontosak! Tudod! Október 5 után semmit! Üdv. Mági
Zsuzsi szerint:
2012.09.21 16:50
Húúúú...köszönöm Mági!!!, nekiesek a tanulmányozásnak... :)
Zsuzsi szerint:
2012.09.21 16:55
És még annyi, hogy minden legálisan íródott és zajlott ügyvéd előtt, szerződéskötéssel: egy kezdő vállalkozás elindítására adtam, befektetési jelleggel.
Sokat tanultam az esetből, vállalom a felelősséget, ha ezt szabta ki rám a sors, de természetesen nem szeretném veszni hagyni, mert nem érzem korrektnek, hogy más pénzével eltűnjön vki. :( Én sosem tudnék senkivel ilyet tenni. Így teljes a történet...
Zsuzsi szerint:
2012.09.21 17:16
Kedves Mági!

Hát gyorsan előkaptam az ebben az évben kiadványt. Sajnos elég rossz hír ez számomra, mert gyakorlatilag a 2,5,8,11 házaknál október 6-tól sötétbarna vagy piros színek állnak, ami nem jó előjel. A 7. háznál viszont végig zöld van. Anno úgy értelmeztem, hogy minden bajt többnyire meg lehet előzni. Szerinted ez számomra azt jelentené hogy, ha azonnal jogi útra terelem még okt. 5. előtt a dolgot, akkor van esély, hogy visszakapom? Köszönöm és ígérem több kérdésem nem lesz!!
Ágnes szerint:
2012.09.21 18:01
Zsuzsi! Minél előbb jogi út! Ha minden úgy van ahogy leírtad, nyert ügyed van! Határidőt mindenképp szabj! Nincs ígérgetés, halogatás, hitegetés, síránkozás figyelembe vétele, kőkemény jogérvényesítés van! Vártál eleget a teljesítésre. Különben is : vállalja a felelősséget és fájjon a feje neki, ha azt hitte megússza! Úgysem tud az uralom cseréről és a jupiter hátrálásáról! Öveket bekapcsolni! Azért légy körültekintő! és OKOS! Üdv. Mági
Marika szerint:
2012.09.21 21:11
Kedves Gábor!
A 12. házam a Rák jegyének 18 fokán kezdődik. A 11 házban a Rák 15 fokán áll az Uránusz. Úgy emlékszem, hogy tananyagi írásaidban az mondtad, hogy ekkor már a következő házhoz tartozónak kell tekinteni a bolygót. Jól tudom ezt. És ez esetben ez mit jelent? Az Uránusz egyébként a VII. ház ura a radixomban. Köszönöm szépen szíves válaszodat.
Mona szerint:
2012.09.21 21:56
Gábor! Nagyon jó lenne egy fórum, mert így őszintén, itt semmi értelme a hozzászólásoknak válasz nélkül!
Mona szerint:
2012.09.21 22:00
Gábor! És az igazság az, hogy úgyis mindenki saját magára kíváncsi és nem az általánosságra, mert ha valakinek nincs asztrológiai tapasztalata, az nem fog semmit megérteni az általánosságból. Sokan vannak az oldalon, de csinálj valamit, ahol legalább esély van a válaszra pls! Válasz nélkül sok értelme nincs egy hozzászólásnak!
Ágnes szerint:
2012.09.22 00:09
Kedves Mona! Egyetértek veled abban, hogy a válasz nélkül maradt személyes kérdések költőiek maradnak. Gábor nem is fog rá válaszolni, arra ott vannak a kiadványai. Aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy meg tudja vásárolni azokat, biztos sokat segít az életében. Az általános vagy szakmai jellegű kérdésekre viszont válaszolni kellene. Ehhez végig kell olvasni minden hozzászólást. A hozzászólók többsége csak saját magát érintő kérdésekkel bombázza Gábort! Én végigolvastam, tehát tudom ki tett fel szakmai vagy általános kérdést. Ha Gábor elolvassa, Ő is tudni fogja! Az általános megfogalmazások segítenek tájékozódni a saját képletedben, de GONDOLKODNI is kell hozzá. Ez erőfeszítéssel jár. Az életedet ugyanis te ismered a legjobban! A személyes jellegű kérdést meg lehet fogalmazni általánosan és szakmaisan is! Ld. következő hozzászólásom. Üdv. Mági
Ágnes szerint:
2012.09.22 00:26
Kedves Gábor! Mennyi az egyes bolygók orbisza egymással való kapcsolatukban és mennyi orbisszal kell számolni házcsúcsoknál? Hogyan lehet eldönteni, hogy melyik bolygó hat a másikra, azaz melyik hatása érvényesül a másik felett? Üdv. Mági
Lajos szerint:
2012.09.22 07:35
Kedves Gábor!
Valahol egy hozzászóláshoz válaszoltál-de sajnos nem találom -hogy a Placidus mellett még más programot használsz,mivel az előbbi nem pontos.
Megirnád-e mégegyszer hogy melyik ez?és más is használhatja?
Köszönöm válaszod.
Üdv:Nici
Zsuzsa szerint:
2012.09.22 10:50
Hűha, jó sok kérdés... Én is a bezárt jegyről kérdeznék. Annak uralkodójával mi van? Csak kicsit, vagy néha, vagy alig válik valóra? Köszi! Ázsé
Nóra szerint:
2012.09.22 16:20
Kedves Gábor!
nekem a Vízöntő végén kezdődik a 12. házam, az egész Halak benne van, őt még a Kos eleje is. Az uránuszom a IV.házban a Rákban, a neptunom a VII.házban a Mérlegben, de együtt áll a Szaturnusszal, a Mars pedig a Bakban a X.ház végén,a 11.házcsúcson áll. Akkor most sok álmom válhat valóra? Munkában, lakáscserében,új barátokban? Szerinted mire fókuszáljak? köszönöm a válaszodat...
Ági szerint:
2012.09.22 16:23
Hát én erőteljesen elkezdtem gyakorolni a gondolat bevonzást-megvalósítást, majd beszámolok róla milyen sikerrel ! :))
Gabriella Tünde szerint:
2012.09.23 12:14
Kedves Erika!
Én nem írtam, hogy a telitalálatos ötös lottóról álmodom?
Bocs!
Ágnes szerint:
2012.09.23 12:14
Kedves Katalin! A Gábor leírta ebben a bejegyzésben miről álmodozhatsz! Olvasd, tanulmányozd át! Megadta a kulcsot a hogyanra. Ha így sem boldogulsz és igényled még a segítséget akkor írj. Talán javaslatot tudok. Üdv. Mági
Andi szerint:
2012.09.23 19:25
Sziasztok!
Érdekelne azoknak a véleménye,akik idén megvették a hatásnaptárt. Mennyire igazolódtak be az előrejelzések?
Marianna szerint:
2012.09.23 20:22
Ha a 11.házra vonatkozik,mert ikrekbenkezdődik a 12. ház és a merkúr nekem a 11. házban van akkor a vágyaimról, reményeimről álmodozhatok? :)
Ágnes szerint:
2012.09.24 07:45
Marianna! Szia. Szerintem igen. A 11. ház a megvalósulások háza is. Nézd meg mely házakkal van kapcs. Merkúr. Nincs bolygód a 12. ben? Üdv. Mági
Klara szerint:
2012.09.24 08:04
Nagyon imponál minden szavad.Nem vagyok jártas ebben a témában, de voltam már asztrológusnál és meglepően sok információt, sőt konkrétumot is mondott a múltra és a jövőre vonatkozóan, ami beteljesedett vagy már túl is voltam rajta.Attól tartok, hogy függőséget okoz és elveszi tőlem a szabad akaratom, ha pl. szeretnék valamit, DE a bolygóállások szerint ez nem lehetséges, vagy lehetséges, de később megakasztja a fejlődésem. Azért szivesen olvasom irásaidat.
Ágnes szerint:
2012.09.24 10:31
Zsuzsa! Szia. Engem is érdekelnek a bezárt házak, mert van belőle. Biztos van némi megvalósulásra lehetőség, de nem feltétlenül kiemelkedő vagy hosszabb távon működő. Pl. 11. ház barátok. Egy kis kutakodás után érdekes dolgokat találtam. Felfüggesztett karma, amely a mostani életfeladataid teljesítése után aktivizálódik. El vagyok keseredve, mert az 5. és 11. házam érinti. Se életörömök se pártfogók se megvalósulás! Csak a korlátozás, akadályoztatás ( szaturn. jupi!! ) elleni örökös küzdelembe fáradtam bele, mert csekélyke eredményt hozott. Emberi lényként akarta a fene ezt a karmát! A bezárt ház uralkodója is számít, de másodlagos a házcsúcson lévővel szemben. Persze vannak kivételek! Szerintem a bezárt ház uralkodójának együttállása sarokpontokkal, vagy tengelyekre vetett fényszögeinek vagy felsz.holdcsomóval való együttállásának is lehet jelentősége! Az ember józan paraszti ésszel nem lesegeti állandóan a saját képletét mindenféle csip-csup döntési helyzetben! Függőség! Az életedet érintő lényeges döntések meghozatala előtt érdemes alaposan megnézni a tranzitokkal együtt! +más is. Üdv. Mági
Mónika szerint:
2012.09.24 15:15
Szia!
Ikrekben kezdődik a 12-es házam aminek uralkodója a 7-es házban található. A 12-esben a Szaturnusz tartózkodik /születési jegyem uralkodója/ amihez a 7-es ház kapcsolható mivel Bakban kezdődik a 7-es házam ahol a napom is áll.
Segítesz értelmezni nekem ezt? Köszönöm előre is!
Mónika
Ágnes szerint:
2012.09.24 21:15
Mónika! Szia. Kit kérezel? Üdv. Mági
Ágnes szerint:
2012.09.24 21:19
Bocs! Kimaradt a d. Szóval: kit kérdezel? Mági
Anita szerint:
2012.09.25 14:22
Sziasztok!
Visszaolvasva a levelezéseket, meg tudná nekem mondani valaki, hogy mit jelent, ha a 9.házam (Ikrek)bezárt (közrezárt)? Úgy tudom ez a ház a külföld, jog, magasabb tanulmányokat jelzi. Ez idáig rendben van..de mi lehet itt a csapda Október 6-tól, amikor a Jupiter retrográd lesz? Ne tanuljak új dolgot vagy ne menjek külfödre nyaralni?Nekem meg van Gábor több kiadványa, de ezt nem találtam bennük. Köszi a választ. Üdv:Anita
Ágnes szerint:
2012.09.25 22:12
Anita! Szia. Bezárt ház= egy jegy valahányadik fokától + egy teljes jegy + következő jegy valahányadik fokáig. Pl: bika 25. fokától - rák 12. fokáig. Ebben az esetben a házcsúcs uralkodója a vénusz (bika) a másodlagos uralkodója a merkúr (ikrek) a harmadlagos a hold (rák) Az asztrológusok is vitatkoznak az uralkodók minősítésén, mert nem biztos, hogy a kezdődő jegy utolsó pár foka szerinti uralkodó fontosabb, mint a teljes jegyet magába foglaló jegy uralkodója! A bezárt ház csak közvetetten tud érvényesülni. ( vagy nem is tud egy ideig : felfüggesztett karma ) Igen és a világnézet is a 9.-hez tartozik. A jup. hátrálása lassítja, fékezi, hátráltatja a 9-es életterületeknek a megnyilvánulását, megvalósulása útjába akadályokat állít; ugyanakkor ez segítheti újra átgondolni, felülbírálni, átértékelni az érintett területet. Várakozásra, türelemre int, így nagyobb rálátásod lehet egy helyzetre. Csapdák lehetnek pl: ha utazni akarsz, lehet napokkal később indul a repülőd, mint amikorra megrendelted a jegyet, vagy törlik a járatot és így lekésel egy fontos üzleti tárgyalást; vagy a kocsid indulás előtt lerobban és szerelőhöz kell vinned. Ha tanulmányokat akarsz kezdeni, de a szakot amit választottál nem indítják, mert nincs rá elég jelentkező, akkor így értelmetlenné válik a tanulmányok elkezdése ; vagy megígértek egy fontos jegyzetet de híre-hamva sincs pedig a héten vizsgáznod kell belőle...stb. Üdv. Mági
Anita szerint:
2012.09.26 12:03
Kedves Mági,
köszönöm válaszaid:)Üdv: Anita
Eszter szerint:
2012.09.26 20:38
sziasztok, ez a bezárt jegy-dolog engem is érdekel, az Ikrek-Nyilas bezárt nálam (Nyilas az 5. házban, Ikrek 11-ben), nem tudom, a retrográd Jupiter a 11-esben milyen csapdákat hozhat. Ráadásul a felszálló HCS-m az ötös házban van a radixban, Szaturnusz szembenállással. Ötlet? :)
Zsuzsa szerint:
2012.09.27 14:05
Mági-Ági (bocs Ágnes)!
Köszi a segítséget! Lehet, hogy tényleg büntiben voltam, de jó magaviseletért kaptam némi halasztást... - a 12. bezárt ház tényleg a karma, főként hogy az ura a IV-esben van - igyekszem továbbra is jól viselkedni. : ) Á. Zsuzsa
Ágnes szerint:
2012.09.28 02:02
Eszter! Szia. Ugyanaz a bezárt házam, mint Neked csak pepitában! Nálam a neptun van az 5.ben és oppozícióban a 11. házam egy darabkájával. Ennek tudom be a rossz barátválasztást! Valami mindíg rejtve marad előlem! A Te esetedben szerintem a szaturnusz akadályozza meg az életörömöket és ha jól is indul, ürömmé válik miatta! A barátaid vagy munkatársaid stb. között lehet irigyed, aki féltékeny a sikereidre és ezért úton-útfélen gáncsoskodik. A bezárt ház is rejtőzködő, titokzatos, gátoltan megnyilvánuló. A sárkányfej jegye mutatja meg milyenné kellene válnod, milyen értékek kialakítása kell ahhoz, hogy fejlődj. Tűzkarmás vagy, a legnehezebben ledolgozható. A jupiter most együttállásban van szaturnuszoddal,( a két elem nehezen fér össze egymással.) és bár jupi levegő jegyben van de oppozícióban saját jegyével. A törvény, jog, filozófia, világnézet (nyilas analógiák ) Valószínű, hogy valami kifordított, furcsa helyzet, gondolat, tett kerül eléd ami első ránézésre jónak tűnik, másodikra mézesmadzag. Nehogyj ráharapj! Gábor ezt írta az előző bejegyzésben. Valami ilyesmi, de valami sántít! Üdv. Mági
Ágnes szerint:
2012.09.28 02:24
Zsuzsa! Örülök ha segítségedre volt néhány gondolatom, hogy beindítsa a tiéd is. Több szem többet lát. Azt hiszem én már nem javulok meg. :) Sok sikert! Üdv. Mági
Mónika szerint:
2012.09.28 11:17
Ágnes!
Bocsánat, hogy nem írtam ki kit kérdezek!
Segítesz akkor Te nekem értelmezni a fent már leírt állást? Köszi! :-)
Szilvi szerint:
2012.09.30 09:56
Sziasztok! Még nagyon kezdő vagyok ebben a dologban, a képletemet már elkészítettem, de az értelmezéssel vannak gondjaim. A 12. házam a bakban kezdődik, aminek uralkodó bolygója a Szaturnusz a 3. házamban áll a Nappal együtt. Segítenétek, hogy ez mit jelent??? Köszi, Szilvi
edith szerint:
2012.10.01 01:37
Szaturnusz Merlegben 11-es haz,en ereztem a hatasat.
Eszter szerint:
2012.10.01 14:36
Kedves Mági, köszönöm szépen!
Emőke szerint:
2012.10.05 21:14
Kos Napjegyem, Mérleg Ascendensem van. A 12. házam a Mérleg jegyben áll, bolygó nincs benne. A Mérleg uralkodója, a Vénusz a 6. házamban van. Akkor azon a területen várjam, ill. álmodjam a csodákat?

Köszönöm: Emőke
Emőke szerint:
2012.10.05 21:14
Kos Napjegyem, Mérleg Ascendensem van. A 12. házam a Mérleg jegyben áll, bolygó nincs benne. A Mérleg uralkodója, a Vénusz a 6. házamban van. Akkor azon a területen várjam, ill. álmodjam a csodákat?

Köszönöm: Emőke
Emőke szerint:
2012.10.05 21:15
Bocsánat, véletlenül kétszer ment el:)
Lívia szerint:
2012.10.08 20:52
Kedves Gábor!

Sokszor elolvastam ezt a bejegyzésedet :) Nekem a 12. házam a nyilas jegyében kezdődik. Amúgy nyilas az aszcendensem, A 12. házamban 2 bolygó van: a Neptunusz és a Jupiter. Ha jól tudom, a nyilas uralkodó bolygója a Jupiter. A leírtakból azt vettem ki, hogy nyugodtan álmodhatok nagyot, esélyem van a csodára... :) Kérlek, javíts ki, ha rosszul értelmeztem valamit.

Köszönettel: Glívia
Krisztina szerint:
2012.11.16 12:09
Nagyon teteszik a cikk. De a házban lévő bolygóknál megakadtam. Nem tudom, hogy a 8-as házban lévő Hold, illetve Uránusz melyik ház urai. Igaz nagyon laikus vagyok...Egyáltalán hol tudok ennek utána nézni. Nagyon köszönöm ha bárki megválaszolja, aztán majd ki okoskodom, hogy mit akarok temetni :D Azt már megoldottam, hogy hol és hogy lehetek király(nő) az I. házban :D
marianna szerint:
2013.01.09 11:54
Szia Gábor!Jól értelmezem...hogy: ha nem vagyok érdekelt Nap-Hold_asc ügyben ebben az időszakban akkor ..nem lesz jelentős változás??De az ascendensem a bak-vizöntő határán van.(3)fok..és a 12es házam kezdődik a bakban bolygótlan..akkor a vénusz következő szériájában mozdoul ki valami??február után??Egyébként rák vagyok...kapkodom a fejem amiket az utóbbi időben írtál a rákoknak...de ha az asc...vizöntő...van időm még felkészülni itt a nagy szerelemre??,(haha) egy bika szaturnusszal a 3as házban és egy oroszlán vénusszal a 7esben???(a rák 6os.).Lesz itt valami...vagy csak nézem a többieket???Végülis érdekes!!Üdv Marianna
Réka szerint:
2013.01.29 20:19
12. házam a Bak jegye alatt van, aminek uralkodója a Szaturnusz ugye küzdelmeket, nehéz munkát jelent az adott házban, esetemben pont a X.-ben. Sose voltam becsvágyó, talán pont azért, mert sose jött össze semmi. Úgyhogy biztató, hogy nehezen ugyan, de teljesülhetnek az álmaim, így igenis merjek nagyot álmodni. Köszönöm ezt a bejegyzést.
Zsuzsanna szerint:
2013.04.18 06:49
Kedves Gábor!
Megnéznéd nekem a születési képtetem alapján,hogy milyen a házak vannak nálam. 1955.11.15. Budapest, 15,30
Köszönöm:Zsuzsanna
Gabi szerint:
2013.07.25 13:00
Kedves Gábor! A 12.házam a Halakban kezdődik és a Kosban végződik. Egyedül a Nap áll benne. A VII. házban van a Neptunusz, az pedig a Mérleg végén R. A Skorpióban folytatódik a VII.ház és a végén a Szaturnusz R áll. Ettől mi várható? Előre is köszönöm a válaszodat. Gabi
Judit szerint:
2014.05.25 00:29
A 12-es házam uralkodó bolygója a 12-es házban áll. /Kos- benne a Mars/ Köszönöm Gábor! esetleg mond ez még mást is nekem? :)

Hozzászólás