Asztrológia. Rólad. Érthetõen!
Elérhetőségeink:
hello@asztropatika.hu | 06 20 20 50 055

A varázslatos 12. ház


2012-09-20 15:13 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 127 db

Asztrológiában a legrosszabb marketingje a 12. háznak van. Az összes vele kapcsolatos írás életfeladatokról, terhekről, áldozatvállalásról, bezártságról, magányról szól. Pedig van egy szebb oldala is, ahol a gondolatok valósággá válnak...

A 12. ház a Halak jegyével analóg - így a megfoghatatlan Neptunusz fennhatósága alá tartozik. A Neptunusz egyik hatása, hogy bizonyos dolgokat a semmiből, egyszerűen csak valóra vált. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a gondolatokat teremtő erővel ruházza fel.

Mivel ugyanez történik a 12. házban is, ezért ez az a ház, ahol a gondolataidnak teremtő hatásuk van. Hogy miről lenne érdemes álmodoznod, azt a születési horoszkópod dönti el, pontosabban a 12. házad.


Lássuk!

A 12. házban kétféle valóra váltható álmot különböztetünk meg: amiről beszélsz és amit magadban tartasz.

Képletedben a 12. ház uralkodó bolygója jelzi azt az álmot, amiről a külvilág előtt is gyakran említést teszel. A házban lévő bolygók viszont azokat, amelyekről senkinek nem beszélsz.

A 12. ház uralkodó bolygója ott váltja valóra a gondolataid, ahol a képletedben áll. A házban lévő bolygók pedig az általuk uralt házakban:

 

 

12. ház - Asztropatika

 A példa képletben jól látható, hogy a 12. ház a Bika jegy végén kezdődik. Vagyis a ház uralkodó bolygója a Vénusz: a 8. házban áll, így a képlet tulajdonosának álmai a 8. házzal kapcsolatba hozható területeken válnak jó esélyekkel valóra.

A házban egyetlen bolygó: a Hold áll, amely az I. ház ura. Ezért a képlet tulajdonosának a megjelenésével, az önbizalmával, egyszóval önmagával kapcsolatban lehetnek, illetve vannak is álmai.

Vagyis a képlet tulajdonosának két területen válhatnak - csodával határos módon - valóra az álmai: az I. és a 8. házban. (A többi, más házakkal kapcsolatos álmainál nem számíthat csodákra!)


Tehát,
ott tartunk, hogy kétféle álom létezik.


Hogy a CSODA veled is megtörténjen, először is nézd meg, hogy a 12. házad uralkodója melyik házban áll. (Ha a 12. házad a Skorpió jegyében kezdődik akkor csak a Plútót, ha a Vízöntőben akkor csak az Uránuszt, ha a Halakban akkor csak a Neptunuszt vedd figyelembe!)

Az érintett házzal kapcsolatos területeken fogalmazz meg minél több álmot. Ugyanezt kell tenned azokban a házakban is, amelyek uralkodói a 12. házadban állnak.

Álmaid elsősorban az érintett házakra korlátozd, itt ugyanis esélyed van arra, hogy közülük jó néhány valóra váljon.


“Több bolygó is áll a 12. házamban..”

A bolygók által uralt valamennyi házban érdemes álmodoznod! Már csak azért is, mert az érintett házak mindegyikében legalább egy-egy álmod valóra válik!


“Nincs bolygó a 12. házamban..”

Nehogy elkeseredj! Ebben az esetben a “varázserő” egyetlen házra koncentrálódik, méghozzá arra, ahol az uralkodó áll. Vagyis az adott területen igazán nagy CSODÁKAT érhetsz el!  


“A 12. házam uralkodója a 12. házban áll..”

A teremtő gondolatok Kánaánja! Ebben az esetben az élet bármelyik területén álmodozhatsz.

 

Segítségként a 12 ház:

Az I. ház a bemutatkozás háza. E házon keresztül mutatod meg a külvilágnak a képességeid, a karaktered, a megjelenésed, esetenként az álarcaid.
 
A 2. ház a pénz háza. Meghatározza miként viszonyulsz a biztonsághoz az anyagi és egyéb javakhoz. Minden olyat szimbolizál, amit önmagad tulajdonának tekintesz.
 
A 3. ház határozza meg a kommunikációs képességeid - akár írásban, akár beszédben történjen is az. Alapfokú tanulmányaidon túl megmutatja kisebb utazásaid, testvéreidhez, szomszédaidhoz, illetve a közvetlen környezetedhez fűződő kapcsolataid.
 
A IV. házhoz tartozik az otthon, a család és többek között az eredet. Megvilágíthatja a szüleidről alkotott véleményed, szűkebb családi kapcsolataid, a múlthoz és az emlékekhez való viszonyod. Az ingatlan ügyeiden túl feltárja az idős korod jellegzetességeit is.
 
Az 5. ház szimbolizálja az életed örömeit. Beletartozik minden, ami örömet okoz neked, legyen az a gyermeked vagy akár a szerelmed. A kreativitás, a kockázatvállalás, a játékok (szerencsejátékok is), a szórakozások mind ebbe a házba tartoznak.
 
A 6. ház megmutatja egészségi állapotod, szerzett vagy öröklött betegségeid, valamint a tested ápolását. Egészséged mellett rávilágít a mindennapi kenyérkereső munkádra, munkakörülményeidre, tűrő- és alkalmazkodóképességedre. A kisállatokhoz való kötödésed is erre a házra vezethető vissza.
 
A VII. ház értelmezésénél az emberi kapcsolataid kerülnek a középpontba. Úgymint az első házasságod, a társulásaid, vagy akár a nyílt ellenségeid. Szerződéseid, szövetségeseid, valamint a bírósági ügyeid szintén ez a ház képviseli.
 
A 8. ház képvisel minden olyat, amiről nem szívesen beszélsz. Ilyen lehet az elmúlás vagy akár a szexualitás is.  Mindezeken túl, e ház képviseli a komolyabb műtéteid, a más pénzét (öröklés), a nagyobb befektetéseid, egyszóval a titkaid.
 
A 9. ház a filozófiai nézeted mutatja meg. Életszemléleteden és a joghoz való viszonyodon túl, rávilágít a külföldi és a szellemi (könyvek) utazásaidra, főiskolai vagy akár egyetemi tanulmányaidra, esetenként a második házasságodra.
 
A X. ház a becsvágy, a törekvés, a pályafutás és a karrier háza. Általa feltérképezheted miként befolyásol téged a felelősség vagy akár a hatalom - ha azt rád ruházzák. Az elérhető céljaidon túl, megmutatja kapcsolatod a szüleiddel.

A 11. ház képviseli a pártfogóid, a barátaid, a vágyaid és a reményeid. Vagyis ez a ház képviseli a jövőbe vetett terveid.
 
A 12. ház a visszavonulások és a valóság elöli menekülés háza. A nyilvánosságtól való elszigetelődést, a valódi titkokat, a névtelenséget, az áldozatvállalást, a káros szenvedélyeket, a mások szolgálatát és a zárt intézményeket e ház képviseli. És...

most már tudod, hogy egyes álmaid - csodával határos módon történő - beteljesülését is!

 

Úgyhogy ne félj NAGYOKAT álmodni, - az érintett házaidban semmiképp!

 


Címkék

A VIP tagok kedvencei

 • Gondolkodj és teremts!

  Ebből a kiadványból, sok más érdekesség mellett a teremtés könnyen használható technikáját ismerheted meg. A benne lévő tanácsok és módszerek az egész életedre jó hatással lesznek majd…
 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Az Időzítés személyre szóló titka

  A kiadványban található - könnyen elsajátítható - módszerek segítségével nemcsak rejtett energiákat mozgósíthatsz, - hanem azt is tudni fogod, hogy mikor, melyik feladathoz...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook